SAMSUN / ÇARŞAMBA - Kürtün Ortaokulu

Nis

İngilizce dersi 3-4-5-6-7-8. Sınıflar ders kitapları etkileşimli hale getirilerek EBA´da yayınlanmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimiz İngilizce Etkileşimli Ders Kitaplarından yararlanabilirler.

İngilizce Etkileşimli Ders Kitapları için tıklayınız...

Mrt

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılında,Türkiye geneli resmi/özel tüm ortaokul öğrencilerine yönelik,öğrencilere AGD tarafından yayınlanan Mustafa SOYKÖK´ün ´´Ey Sevgili Hz. Muhammed (s.a.s.) isimli kitabının dağıtılarak 20 Nisan 2019 Cumartesi saat 11:00de  Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması düzenlenecektir.Öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.

Başvuru adresi: http://www.efendimizinizinde.com/ortaokul/

Mrt

Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Samsuna Çıkışının 100. Yılı etkinlikleri kapsamında yapılacak duyuru ve bilgilendirmelerin yer alacağı internet adresi ,

Bu adresten diğer sosyal medya hesaplarına da ulaşabilirsiniz.

Değerli Velilerimiz ve öğrencilerimiz;

·        Atık yağlarınızı,

·        Atık kağıtlarınızı,

·        Atık pillerinizi,

·        Mavi Kapaklarınızı,

Okulumuzda bulunan kumbaralara atarak doğaya katkı sağlayabilirsiniz.

Değerli Öğrenciler;

Sağlık Temizlik ve Beslenme Kulübü tarafından her hafta en temiz sınıflar seçilerek ödüllendirilecektir.

Mrt

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan Karadeniz 5. Kitap Fuarı, 16-24 Şubat 2019 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.Tüm personel ve öğrencilerimize duyurulur.

Mrt

2018/2019 eğitim öğretim yılı ikinci dönem EBA kurs başvuruları başladı. Milli Eğitim Bakanlığı´nın sağladığı kurs hizmetine EBA öğrenci girişi yapılarak başvuruluyor.

Kas

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTI DUYURUSU

Kas

Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Ebediyete İntikalinin

Yıl Dönümü Nedeniyle Okulumuzda Bir Anma Programı Düzenlenmiştir.