SAMSUN / ÇARŞAMBA - Kürtün Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını güzel bir halkın katılımı ile törenlerle kutladık. Tüm Ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Nis

Okulumuz sekizinci sınıf öğrencileri ile lise tanıtım gezilerine başladık. Kampüs bölgesindeki liselerimizi gezerek okullar hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdik.

Gösterdikleri ilgi ve alakalardan dolayı kıymetli okul yöneticilerimize ve rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Samsun'da düzenlenen masa tenisi turnuvasında okulumuzu temsil ettik.

Mrt

Tiyatro ekibi okulumuza gelerek bir gösteri sergiledi. Böylece tüm öğrencilerimiz tiyatroyu okullarında izleme olanağı buldular.

Organizasyonu ayarlamasını sağlayan yönetici ve öğretmenlerimize, okulumuza kadar gelecek öğrencilerimizi tiyatro ile buluşturan tiyatro ekibine teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısı ile okulumuzda program düzenlendi.

Bu Vatan uğruna canlarını feda eden, bu toprakları Vatan yapan  aziz şehitlemizi şükran ve minnet ile anıyoruz.

Mrt

Ülke genelinde eş zamanlı yapılan deprem ve tahliye tatbikatı okulumuzda başarılı bir biçimde uygulandı.

Katkı sunan yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Tem

Okulumuzdan 2019 Parasız Yatılı Bursluluk Sınavını 7. Sınıf öğrencimiz Yusuf AK kazanarak burs almaya hak kazanmışdır. Öğrencimizi ve değerli ailelerini tebrik eder, emeklerini esirgemeyerek bu başarıda büyük pay sahibi olan fedakar öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

İlçemizin tarihi ve manevi değerlerinden biri olan Çivisiz Camii´ni 29/03/2019 tarihinde ziyaret ettik.

Nis

29 Mart 2019 tarihinde Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Tüm öğrencilerimizle birlikte Çarşamba İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettik. Öğrencilerimizin ve velilerimizin düzenli olarak kitap okumalarını ve bunu davranış haline getirmelerini önemle rica ederiz. İlçe Halk Kütüphanesi yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuza merdiven giydirmelerinde başta İngilzce Öğretmenimiz Rüveyda BULUT´a ve  İbrahim YILMAZ ile Hanım AK´a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Sen İste Yeter Kanser Çeker Gider Projesi kapsamında kanser taraması etkinliği yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kanser, %90 çevresel, %10 oranında ise genetik faktörlere bağlı oluşan dolayısıyla sağlıklı yaşam davranışları ve doğru korunma yollarıyla önlenebilir, tarama programlarıyla erken teşhis edilebilir ve tedavi edilebilir bir hastalıktır.

Mrt

Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, tüm Türkiye´de olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Kahraman şehit askerlerimizi ve ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK ’ü minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü Resim Yarışmasında İlçe 3. olduk. 8/A Sınıfı Öğrencilerinden Gamze AKÇAY ilçe 3 olarak bizleri gururlandırdı.Öğrencimizi ve Görsel Sanatlar Öğretmenmiz Elif GÜRLER´i EMEKLERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.