SAMSUN / ÇARŞAMBA - Kürtün Ortaokulu

Mrt

İstiklâl Marşını Ezbere Güzel Okuma yarışmasında 8/A sınıfı öğrencisi Öznur DİKBIYIK birinci oldu.Öğrencimizi ve emeği geçen Türkçe Öğretmeni Fatma SIRTBAŞ´ı tebrik ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı`nin 98. kabul ediliş yılı kutlama programını hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.İstiklal Marşı korosu 8.sınıf öğrencileri tarafından coşkuyla söylendi. Allah bir daha bu millete Istiklâl Marşı yazdırmasin.

Mrt

Tüm kadın personelimizin ve velilerimizin dünya kadınlar gününü kutlarız.

Mrt

8 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniyle okulumuzda "İkaz-Alarm Tatbikatı" gerçekleştirildi. Günün anlam ve önemi ile ilgili program düzenlendi. Çarşamba İtfaiye ekibine ve Tatbikatı ve programı düzenleyen Sivil Savunma Kulübü üyesi öğrencilerimize ve Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine, Kitap sevgisi ve kitap alma alışkanlığı kazandırmak amacıyla okulumuz tarafından Samsun TÜYAP Kitap Fuarına gezi düzenlendi. Gezide öğrencilerimize okulumuz Türkçe Öğretmeni Fatma SIRTBAŞ rehberlik yaptı. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ile Türkçe öğretmeni Fatma SIRTBAŞ´ın eşliğinde Samsun ( Bandırma Vapuru, Müzeler, Hayvanat Bahçesi ) gezisi yaptık.

Mrt

2018-2019 1. Dönem karne töreninde kapanış konuşması yapan Okul Müdür Şeref AK Eğitim-Öğretime 2 hafta ara veriyoruz. bol bol oynayın dinlenin zamanınızın birazını da kitap okuyarak değerlendirin dedi. Alınan karnelerin 1. dönem boyunca yapılan çalaşmalarınızın bir göstergesi olarak görün dedi. 4. SINIF NOT ORTALAMASINA GÖRE OKUL BİRİNCİSİ  UMUT KÜTÜKOĞLU ve ORTAOKULDA BİRİNCİ  6/A SINIFINDAN YUSUF AK ödüllerini aldı.En çok kitap okuyuyan öğrenciler ve kuran´ı Kerim´e geçen öğrencilerde ödüllerildiler.

Mrt

Tutum , Yatırım ve Türk Malları Haftası Kutlamaları kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz velilerimizin de katılımıyla hem eğlendiler, hem de yerli malı kullanmanın önemini kavradılar.

Mrt

Başöğretmen ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 80. yılında saygı, sevgi ve minnetle andık. Programda günün anlam ve önemini belirten metinler ve şiirler yer alırken aynı zamanda okulumuz öğrencilerinden oluşan bir orotoryoda yapıldı. Programda emeği geçen herkese teşekkür eder. Ulu Önder Atatürk´ü bir kez daha saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda her sene yapıldığı gibi bu sene de okul başkanlık seçimleri gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin okulumuzda gerçekleştirdiği oy toplama sürecinden sonra yapılan seçimlerde öğrencilerimiz oylarını kullandılar. Kullanılan oyların sayımından adaylar arasından başkan olan isim ise okulumuz 8/A sınıfı öğrencilerinden Öznur DİKBIYIK  oldu. Kendisini tebrik ediyor görevinde başarılar diliyoruz.

Şbt

Atatürk´ün Samsun´a çıkışının 100. yılı nedeniyle Samsun´da büyük kutlamalar yapılacağı açıklandı.

Yapılacak etkinlikleri ;WWW.samsun2019.com.tr adresin takip edebilirsiniz.

Instagram´da @Samsun2019comtr

24 Kasım Öğretmenler Günü

Kas

İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa GÜNEY ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÖZDEMİR okulumuzu ziyaret ettiler.

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Dursun ÖĞME rehberliğinde, fen bilimleri dersi

8.sınıf 1.ünite değerlendirmesi amacıyla ´´Fen Survivor´´ yarışması