SAMSUN / ÇARŞAMBA - Kürtün Ortaokulu

MEHMET KARAKAŞ - Okul Müdürü

1977 yılında Samsun Çarşamba Tatarlı Köyünde doğdum. İlkokulu yine aynı yerde tamamladıktan sonra Çarşamba Kenan Evren (Yeşilırmak) Ortaokulundan mezun oldum. Daha sonra Çarşamba Endüstri Meslek Lisesini bitirdim. 1999 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesinden mezun olduktan sonra aynı yıl Ordu Akkuş Gürgenliyatak İlköğretim okuluna atandım. 5 yıl orada hizmet verdikten sonra sırasıyla Çarşamba Bezirgan İlköğretim okulu, Vakıfköprü İlköğretim Okulu ve Bafracalı Yeni Mahalle İlköğretim Okullarında Müdür Yetkili Öğretmen olarak hizmet ettim. 2011-2014 yılında Salıpazarı Muslubey İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım. Temmuz 2014 yılında Çarşamba Yeşilırmak İlkokulu´na sınıf öğretmeni olarak atandım. Daha sonra  27/01/2015 tarihinde Hürriyet İlkokulu´na Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildim.  12/07/2016 tarihinde Ağacagüney İlkokulu’na Okul Müdürü olarak görevlendirildim. Son olarak 22/06/2021 tarihinde Kürtün Ortaokulu´nda okul müdürü olarak görevlendirildim.

Evli ve iki çocuk babasıyım.